header banner
Default

Media: En ny skjult aftale mellem Hagen-parret er uventet dukket op


Table of Contents

  I morgen tirsdag er det fem år siden, 68-årige Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem på Sloravien 4 i Lørenskog.

  I huset lå et trusselsbrev og et krav om løsesum på ni millioner euro i kryptovaluta.

  Siden april 2020 har ægtemanden, milliardæren Tom Hagen, været sigtet for at have dræbt sin kone. Han nægter sig skyldig.

  Ifølge norske TV 2s oplysninger mener politier, at den 73-årige forretningsmand havde et stærkt dræbsmotiv som både er af social og økonomisk karakter.

  For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

  De mener ifølge mediet at kunne bevise, at en skilsmisse var et tilbagevendende tema mellem ægteparret.

  Årsagen er angiveligt, at politiet har fundet seperationspapirer, notater fra begge ægtefæller og Google-søgninger som indikerer dette.

  I forbindelse med en eventuel skilsmisse tror politiet ifølge det norske medie, at Hagen var bange for at miste store summer penge.

  Det bygger de angiveligt på en ægtepagt mellem der, der slår fast, hvem der skulle få, hvilke værdier efter en skilsmisse.

  Politiet interesserede sig for parrets ægtepagt allerede kort tid efter forsvindingen.

  Aftalen blev indgået i 1993 og indebar, at Tom Hagen ville sidde tilbage med næsten alle værdierne efter en skilsmisse.

  Anne-Elisabeth Hagen skulle da så kun sidde tilbage med et sommerhus på Biri til 200.000 kroner og en bil. Mens Tom Hagen ville sidde tilbage med milliardformuen bestående af penge, aktieposter og ejerskaber i selskaber, sammen med huset på Sloraveien.

  Det norske medie TV 2 ved, at politiet i løbet af efterforskningen har undersøgt, om Tom Hagen selv kan have troet, at ægtepagten var så skæv, at den ville blive afvist som ulovlig.

  Ifølge mediets opysninger var ægtepagten et centralt tema i afhøringer mellem Tom Hagen og med hans familie, før milliardæren blev sigtet i sagen.

  Og efter et familiemedlem blev bekendt med indholdet i ægtepagten fra 1993, viste vedkommende et nyt dokument til politiet.

  Politiet omtaler dokumentet som en ny ægtepagt som er dateret til syv år senere til den 7. maj 2000. Af den fremgår det, at hvis Anne-Elisabeth Hagen skulle ønske at skille sig, så skulle Tom Hagen betale 60 procent af en ny bolig med normal standart.

  Mens hvis flytningen skete, fordi Tom Hagen ville skilles, så skulle han betale 90 procent af prisen.

  Ifølge TV 2 oplysninger er aftalen kun underskrevet af Hagen-ægteparret, men ikke af nogle vidner, hvilket ellers er lovpligtigt.

  - Nærmere detaljer om de enkete efterforskningspapirer i sagen vil vi ikke kommentere, som sagen er nu, siger politiinspektør Lars Reinholdt-Østbye til mediet.

  Sources


  Article information

  Author: Brian Ortega

  Last Updated: 1700064482

  Views: 860

  Rating: 3.8 / 5 (43 voted)

  Reviews: 86% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Brian Ortega

  Birthday: 1950-06-17

  Address: USS Castaneda, FPO AA 60931

  Phone: +3764933435231888

  Job: Blockchain Developer

  Hobby: Billiards, Animation, Stargazing, Sailing, Raspberry Pi, Photography, Skiing

  Introduction: My name is Brian Ortega, I am a rich, resolute, ingenious, frank, exquisite, unwavering, dazzling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.