header banner
Default

Zojuist maakte Bitcoin Amsterdam Trezor bekend op BLOX | Nieuws


Matej Zak, de CEO van cryptowallet gigant Trezor, heeft zojuist op Bitcoin Amsterdam bekend gemaakt dat zij een nieuwe wallet lanceren. Dit is een van de twee grote bekendmakingen op deze dag. Wat werd er gezegd tijdens deze zijn presentatie?

Veiligheid op een instapniveau

VIDEO: Trezor Announcement at Bitcoin Amsterdam 2023
Bitcoin Magazine

Trezor is het bedrijf dat de eerste hardware wallet heeft gemaakt. Het is dus zeker geen klein bedrijf dat vandaag een aankondiging maakt.

Het bedrijf focust zich op drie belangrijke dingen “security, privacy en usability.” Ze vinden het daarom belangrijk dat mensen hun eigen coins in bezit houden. De laatste 15 jaar zijn er veel hacks geweest, coins gestolen en andere vervelende dingen gebeurd. Maar er zijn maar een paar crypto gebruikers die zelf hun coins in bezit houden, minder dan 10%.

Hij maakt zich hier grote zorgen om, omdat dit aantal moet stijgen. “We moeten beveiliging meer toegankelijk maken”, zo legt hij uit. “Vandaag maken we daarom Trezor Safe 3 bekend”

Trezor Safe 3

VIDEO: EXCLUSIVE: Trezor Announces 3 New Devices at Bitcoin Amsterdam
Crypto Tips

Deze nieuwe wallet van Trezor moet ervoor zorgen dat gebruikers bekend worden met deze veilige wallets. Het bedrijf benadrukte dat de lancering van deze wallet een belangrijke mijlpaal is in Trezor’s aanbod van instapmodel hardware wallets.

Het bedrijf heeft gekozen voor een externe leverancier van beveiligde elementen die het mogelijk maakte om alle mogelijke kwetsbaarheden te ontdekken. Hierdoor zou deze wallet extra veilig moeten zijn. Wil je de nieuwe wallet van Trezor vooruitbestellen? Dat kan je in Nederland hier doen.

Daarnaast heeft Trezor ook zijn eigen fysieke oplossing voor de opslag van private keys geïntroduceerd. Dit heet ‘Trezor Keep Metal’, en het heeft iets gemeen met veel vergelijkbare fysieke back-upoplossingen op de markt (waarmee gebruikers hun back-up) veilig kunnen bewaren tegen vuur, water, zuren en stoten.

Dit was één van de twee grote bekendmakingen van vandaag. De tweede is vanochtend geweest, en wat daar bekend werd gemaakt kan je hier lezen.

Sources


Article information

Author: Stephanie Ware

Last Updated: 1697968082

Views: 863

Rating: 3.8 / 5 (97 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephanie Ware

Birthday: 2022-05-04

Address: 1256 Cruz Freeway Apt. 067, West Sharon, HI 50621

Phone: +4647945604994714

Job: Article Writer

Hobby: Fishing, Cross-Stitching, Chocolate Making, Chess, Reading, Woodworking, Sewing

Introduction: My name is Stephanie Ware, I am a dear, dedicated, striking, apt, welcoming, accessible, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.