header banner
Default

EDU coin nedir? Geleceği nedir? EDU coin büyüyecek mi?


Table of Contents

    Kripto para borsası yatırımcıları geçtiğimiz günlerde altcoinlerin sert düşüşünün ardından yatırım yaptıkları coinlerin gelecek planlarını ve hedeflerini daha çok merak edip araştırmaya başladılar. Yatırımcıların en çok merak ettikleri coinlerden biri de EDU oldu. Peki Edu coin nedir? EDU coin gelecek vaat eden bir proje mi ? İşte EDU coin analizi…

    EDU COİN NEDİR?

    EDU coin 28 Nisan 2023 tarihinde Binance’da listelenmeye başladı. EDU coinin toplam arz sayısı 1 milyar adet ve mevcut dolaşımdaki EDU sayısı 166 milyon 197 bin 916. Binance sıralaması şuan için 159 ve 11 Haziran öğlen saatlerinde bir adet EDU coin fiyatı 0,78 dolar seviyesinde. EDU coin ilk listeleme gününde yatırımcılarına ciddi kazançlar elde ettirmişti.

    Topluluk tabanlı Web3 eğitim protokolü olan Open Campus Protocol, öğretmenlerin ya da içerik üreticilerinin, yarattıkları eğitici içerikleri tokenize edebilmesini, yani bir başka deyişle paraya çevirebilmesini sağlıyor. Buradaki amacın, öğretmenlerin topluma katkılarının daha fazla olmasını sağlamak ve dünya çapındaki öğrenciler için alternatif bir eğitim sistemi yaratmak olduğu belirtiliyor.

    EDU COİN GELECEĞİ

    EDU coin ciddi bir altyapıya sahip ve bu projeyi destekleyen güçlü yatırımcıları bulunuyor. İlk listeleme gününden bu yana yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratsa da uzun vadeli yatırımcılar için EDU coin kazanç sağlayabilecek bir proje olarak değerlendiriliyor. Çok yeni bir proje olan EDU ile ilgili güncel gelişmeler ve teknolojik yenilik haberleri projenin beklenenden daha önce değerlenmesini beraberinde getirebilir.

    EDU COİN YÜKSELİR Mİ?

    Binance’da işlem açıldığı gün %2000 gibi bir büyüme yakalayan EDU coin, geçtiğimiz günlerde altcoinlerde yaşanan dramatik düşüşten etkilenen projelerden biri olarak göze çarpıyor. Fakat uzun vadeli yatırımcılar için EDU coin temelli bir proje olarak değerli görülmeye devam ediyor. Bitcoin boğası sürecinde EDU coinin 30 ve 40x seviyelerinde yükselebileceği ihtimali kripto uzmanları tarafından ifade ediliyor.

    patronlardunyasi.com

    Sources


    Article information

    Author: Victor Bright

    Last Updated: 1698227761

    Views: 975

    Rating: 3.6 / 5 (99 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Victor Bright

    Birthday: 1955-05-07

    Address: 146 Barr Plains, New Ashley, DE 58610

    Phone: +4123285973041430

    Job: Translator

    Hobby: Table Tennis, Robotics, Hiking, Running, Orienteering, Reading, Telescope Building

    Introduction: My name is Victor Bright, I am a transparent, enterprising, resolved, skilled, ingenious, Determined, tenacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.